Sm

Hieronder vindt u de 8 van de 16 laatste advertenties in de categorie Sm. U kunt zelf ook een advertentie plaatsen in deze categorie door hier te klikken.

<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 2)    Volgende advertenties >>


Meesteres50 (vrouw)NederlandReageer!
Website!

Meesteres zoekt 24/7 totaalslaven / slavinnen

Meesteres, 50 jaar jong en heb een relatie

Ik ben op zoek naar een SERIEUZE, ECHTE totaalslaaf / slavin / slaven voor 24/7 met een goed tot zeer goed inkomen,omdat ik van luxe hou en met minder geen genoegen neem, een ECHTE SERIEUZE slaaf / slavin die bij ons en de honden in huis komt wonen een slaaf / slavin die het ook echt aandurft om zich helemaal over te geven zowel lichamelijk, geestelijk en financieel en niet alleen maar zegt maar ook durft en echt wil, durf jij je leven in handen te leggen van je Meesteres? Dat je Meesteres letterlijk alles bepaald voor je? ik zal je gebruiken en misbruiken,en vernederen jij moet alleen maar luisteren en doen wat ik zeg meer niet, hoe jij denkt, of wat je wilt intresseert me niet, daar luister ik niet naar, ik ben belangrijk en jij niet, ik duld geen tegenspraak, en je moet ook tegen pijn kunnen, omdat als ik het nodig vind ik je wil vastbinden, mijn zweepje gebruik, kaarsvet, tepelklemmen, handboeien, masker, ballbusting, strapon gebruik, ik gebruik de ball butcher bij je ( zie foto's) , opsluiting in de hondenbench 118 X 76 X 88 cm ( lengte X breedte X hoogte) je krijgt billenkoek met een ouderwetse mattenklopper etc .

Jij bent mijn bezit en wat jij bezit is van mij.
Dus ik beheer je geld, ik regel alles voor je en ik bepaal alles. Het enige wat jij nodig heb is mij je Meesteres, je heb niks te willen of te eisen, alleen maar te doen wat ik je opdraag, je zal hard moeten werken voor me, en altijd moeten zorgen dat je me tevreden houd.

Jij hebt de eer om mij te dienen,en mijn leven te verrijken!

Dat ik niks meer hoef te doen, werken, huishouden, etc, dat ik nu eens kan doen waar ik zin in heb. Je komt op de zolder te slapen, op een bed dat is jouw plek, en goed genoeg voor je, Kortom ik wil een slaaf / slavin voor mijn leven en niet voor even
Tevens word er een contract opgesteld door mij, en je krijgt de huisregels.
Heb je intresse, ben je een echte serieuze slaaf / slavin en denk je dat je jezelf totaal kan overgeven aan een Meesteres Wil je zelf geen beslissingen meer nemen, en dit allemaal aan je Meesteres over laten, en heb jij het lef om je aan te melden bij mij en mijn 24/7 slaaf/ slavin te zijn ( stelletjes mogen zich ook aan melden)
stuur me dan een mailtje, je krijgt van mij dan een mailtje met mijn vragen.


Dit is een serieuze oproep !!

gestelde eisen :

serieus
betrouwbaar
doorzetter
op korte termijn al beschikbaar.


Ludo De Lathouwer (man)
0498-97.13.44
39 jaar
Antwerpen
Reageer!
Website!

Slaaf voor strenge Meesteres

ik ben een onderdanige, gewillige en taboeloze slaaf en ben op zoek naar heel strenge dominante Meesteres die me bezit als haar genotsslaaf zonder taboes... iemand die me constant aan de ketting houd en me laat voelen dat ik het laagste van het laagste ben.


Mrs Isabel & Mrs Cataria (vrouw)
0498625174
32 jaar
West-vlaanderen
Reageer!
Website!

Soft en erotische SM bij Mrs Cataria

Ik ben een 32 jarige vlaamse meesteres en hou van uitdaging en afwisseling, bdsm boeid me al sinds mijn 18de eerste jaren als onderdanige, al zo'n 10 jaar voornamelijk dominant met een vleugje erotiek. Ik ben streng, doch rechtvaardig, speels, kinky, Mogelijkheden: bondage, blinddoeken, opsluitng spanking (zonder merktekens) anaal stretching, tepelmarteling, ball-kicking verbale vernedering, feetfetish, leder, lack, high heels, trampeling... rollenspel:o,a, animal-play, travo-slet, adult baby, schooljuf, nurse...maar ook: gedwongen sexuele handelingen,rimmen,beffen, zoenen, vibrator, dildo, sessies met 2 meesteressen, of meesteres en sub. Ik ontvang op di, wo en do van 11 tot 20.00 uur na afspraak (min 30 min vooraf of vroeger indien je zeker wil zijn van je sessie) langs de N50 (oude baan Brugge kortrijk) te zwevezele


SexDokter (man)
0497167325
44 jaar
Elke regio
Reageer!
Website!

Kn sexDokter/Meester zkt (on)erv onderdanige lustpatiente 18+
Xelena (vrouw)
op afspraak
32 jaar
West-vlaanderen
Reageer!
Website!

MistreSS Xelena
Cats Saline (vrouw)
0642170162
28 jaar
Nederland
Reageer!
Website!

Zal ik jouw geile pik of ballen lekker opvullen met zoutoplossing?
Michou (man)30 jaar
Oost-vlaanderen
Reageer!
Website!

Onderdanige slaaf / slavin

Onderdanige jonge slaaf en slavin zoeken oudere meester voor opdrachten,en soft sm Geen sexuele handelingen
Kunnen ontvangen Vergoeding overeen te komen


SlurphoertjeOost-vlaanderenReageer!
Website!

Tepels

hallo
mijn meester vindt het heerlijk dat ik tepels heb die ca 10 cm lang zijn, en dus ben ik op zoek naar enkele voorstellen hoe ik er voor kan zorgen (alleen of met hulp van jou) hoe deze in een korte tijdspanne tot dergelijke lengte kunnen komen
graag reacties sturen naar humantoiletlady@gmail.com


<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 2)    Volgende advertenties >>