Sm

Hieronder vindt u de 8 van de 36 laatste advertenties in de categorie Sm. U kunt zelf ook een advertentie plaatsen in deze categorie door hier te klikken.

<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 5)    Volgende advertenties >>


Cats Saline (vrouw)
0642170162
28 jaar
Nederland
Reageer!
Website!

Zal ik jouw geile pik of ballen lekker opvullen met zoutoplossing?
Michou (man)30 jaar
Oost-vlaanderen
Reageer!
Website!

Onderdanige slaaf / slavin

Onderdanige jonge slaaf en slavin zoeken oudere meester voor opdrachten,en soft sm Geen sexuele handelingen
Kunnen ontvangen Vergoeding overeen te komen


SlurphoertjeOost-vlaanderenReageer!
Website!

Tepels

hallo
mijn meester vindt het heerlijk dat ik tepels heb die ca 10 cm lang zijn, en dus ben ik op zoek naar enkele voorstellen hoe ik er voor kan zorgen (alleen of met hulp van jou) hoe deze in een korte tijdspanne tot dergelijke lengte kunnen komen
graag reacties sturen naar humantoiletlady@gmail.com


Meesterarjan (man)55 jaar
Nederland
Reageer!
Website!

Meester biedt no limits slaaf aan

meester zoekt meester/ sadist(en) die interesse hebben in een hoerige-slaaf 51 j om taboeloos en sadistisch te martelen,en voor zeerextreme, sadistische of perverse(animal) sex/sm film te misbruiken,deze hoer moet veel pijn lijden,voor deze hoerige-slaaf geldt no limits,stats van de slaaf zijn 176/69/18/51,het gaat om een slaaf die te oud is en moet verdwijnen hier,interesse om deze hoerige-slaaf eenmalig te misbruiken of voor vast over te nemen? of meer info?hoor het graag,de slaaf wordt anoniem,gratis en discreet aangeboden,vrijblijvende keuring geen probleem.


Regi line (man)
0494239928
56 jaar
West-vlaanderen
Reageer!
Website!

Zoek onderdanige jonge vrouw als slavin-partner

Meester van rijpere leeftijd zoekt een slavin voor een 24/7 relatie in bdsmstyle.Ik ben een zeer dominante man en zoek een zeer onderdanige vrouw die zich volledig wil onderwerpen aan mij. Onderdanige vrouw die ik kan opleiden tot mijn totaalslavin. Heb weinig taboes dus zoek slavin met weinig taboes. Met uw grenzen word rekening gehouden maar grenzen zijn er ook om te verruimen.


Meesters Bianca (vrouw)
049 2180086
42 jaar
Antwerpen
Reageer!
Website!

Donkere meesteres Bianca in Antwerpen

Hallo slaafjes,

Ik heb nog plaats voor slaafjes die met mij willen komen spelen. Golden shower, spanking, opsluiting, chasity, tepelmarteling,eenzame opsluiting in een kooi. Worstelen,elektro,violetwand,bondage. En nog meer kan je spelen in mijn Sm studio in Antwerpen. Wil je meer weten over mij bel mij even of stuur een mail.


LINDA ELECTRA (vrouw)
0475/767103
46 jaar
Antwerpen
Reageer!
Website!

Bdsm- bondages- she male- Dinnerdate- Champagne companion...
Meesterarjan (man)53 jaar
Elke regio
Reageer!
Website!

Meester biedt no limits slaaf aan

Aangeboden voor echte sadisten hoer/slaaf,het gaat hier om een slaaf die inmiddels te oud is 53 jaar maar nog zeer bruikbaar voor genadeloze sadisten,de slaaf wordt daarom gratis aangeboden voor overname maar de slaaf voor kort of lang misbruiken is ook mogenlijk,hebt u interesse in een slaaf voor u zelf of voor uw klanten waar absoluut alles mee kan worden gedaan no limits dus dan hoop ik op een reactie,de STATS VAN DE AANGEBODEN SLAAF ZIJN 176/69/18/53 j de slaaf is ook geschikt om er een TV hoer van te maken voor bare-sex enz.de slaaf wordt discreet aangeboden. groet meester arjan


<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 5)    Volgende advertenties >>