Sm

Hieronder vindt u de 8 van de 40 laatste advertenties in de categorie Sm. U kunt zelf ook een advertentie plaatsen in deze categorie door hier te klikken.

<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 5)    Volgende advertenties >>


Ludo De Lathouwer (man)
0498-97.13.44
39 jaar
Antwerpen
Reageer!
Website!

Slaaf voor strenge Meesteres

ik ben een onderdanige, gewillige en taboeloze slaaf en ben op zoek naar heel strenge dominante Meesteres die me bezit als haar genotsslaaf zonder taboes... iemand die me constant aan de ketting houd en me laat voelen dat ik het laagste van het laagste ben.


Mrs Isabel & Mrs Cataria (vrouw)
0498625174
32 jaar
West-vlaanderen
Reageer!
Website!

Soft en erotische SM bij Mrs Cataria

Ik ben een 32 jarige vlaamse meesteres en hou van uitdaging en afwisseling, bdsm boeid me al sinds mijn 18de eerste jaren als onderdanige, al zo'n 10 jaar voornamelijk dominant met een vleugje erotiek. Ik ben streng, doch rechtvaardig, speels, kinky, Mogelijkheden: bondage, blinddoeken, opsluitng spanking (zonder merktekens) anaal stretching, tepelmarteling, ball-kicking verbale vernedering, feetfetish, leder, lack, high heels, trampeling... rollenspel:o,a, animal-play, travo-slet, adult baby, schooljuf, nurse...maar ook: gedwongen sexuele handelingen,rimmen,beffen, zoenen, vibrator, dildo, sessies met 2 meesteressen, of meesteres en sub. Ik ontvang op di, wo en do van 11 tot 20.00 uur na afspraak (min 30 min vooraf of vroeger indien je zeker wil zijn van je sessie) langs de N50 (oude baan Brugge kortrijk) te zwevezele


SexDokter (man)
0497167325
44 jaar
Elke regio
Reageer!
Website!

Kn sexDokter/Meester zkt (on)erv onderdanige lustpatiente 18+
Xelena (vrouw)
op afspraak
32 jaar
West-vlaanderen
Reageer!
Website!

MistreSS Xelena
Cats Saline (vrouw)
0642170162
28 jaar
Nederland
Reageer!
Website!

Zal ik jouw geile pik of ballen lekker opvullen met zoutoplossing?
Michou (man)30 jaar
Oost-vlaanderen
Reageer!
Website!

Onderdanige slaaf / slavin

Onderdanige jonge slaaf en slavin zoeken oudere meester voor opdrachten,en soft sm Geen sexuele handelingen
Kunnen ontvangen Vergoeding overeen te komen


SlurphoertjeOost-vlaanderenReageer!
Website!

Tepels

hallo
mijn meester vindt het heerlijk dat ik tepels heb die ca 10 cm lang zijn, en dus ben ik op zoek naar enkele voorstellen hoe ik er voor kan zorgen (alleen of met hulp van jou) hoe deze in een korte tijdspanne tot dergelijke lengte kunnen komen
graag reacties sturen naar humantoiletlady@gmail.com


Meesterarjan (man)55 jaar
Nederland
Reageer!
Website!

Meester biedt no limits slaaf aan

meester zoekt meester/ sadist(en) die interesse hebben in een hoerige-slaaf 51 j om taboeloos en sadistisch te martelen,en voor zeerextreme, sadistische of perverse(animal) sex/sm film te misbruiken,deze hoer moet veel pijn lijden,voor deze hoerige-slaaf geldt no limits,stats van de slaaf zijn 176/69/18/51,het gaat om een slaaf die te oud is en moet verdwijnen hier,interesse om deze hoerige-slaaf eenmalig te misbruiken of voor vast over te nemen? of meer info?hoor het graag,de slaaf wordt anoniem,gratis en discreet aangeboden,vrijblijvende keuring geen probleem.


<< Vorige advertenties    (Pagina: 1 van 5)    Volgende advertenties >>